Biografia

Soprano nascuda a Palma de Mallorca especialitzada en repertori italià. Ha interpretat Gilda,Violetta, Norina o Adina, entre d’altres rols emblemàtics del gènere. Entre els seus propers compromisos hi trobem Musetta de “La Bohème” de G. Puccini i Violetta de “La Traviata” de G. Verdi, rol que ja ha debutat a Àustria, Itàlia i França.

Últimament s’ha presentat en vàries produccions de “Il Barbiere di Siviglia” de G. Rossini en el rol de Rosina, que ha cantat en diferents oportunitats. També ha interpretat recentment Marie de “La Fille du Régiment” de G. Donizetti a Andorra, on també va cantar Gretel de “Hänsel und Gretel” de E. Humperdinck. En concert ha interpretat obres com “Les Set Últimes Paraules de Crist” de J. Haydn, la “Missa de Coronació” de W.A. Mozart, el “Gloria” de A. Vivaldi, el “Stabat Mater” de G.B. Pergolesi i l’exigent part solista de “Carmina Burana” de C. Orff. Ha estat Finalista en la XXI edició del prestigiós Concurso Internacional de Canto Lírico “Ciudad de Trujillo” (Perú). Ha obtingut el 2n Premi en el III Concurso Internacional de Canto “Un Futuro DEARTE”, convocat pel Festival Ópera de Medinaceli (Espanya).

A més de la seva experiència solista, té un ampli bagatge dins la música coral. Des de formacions de cambra amb repertoris molt diversos fins a grans cors lírics en teatres d’òpera, també ha treballat en espectacles teatrals d’humor musical. Va començar els seus estudis al Conservatori Municipal de Música de Barcelona obtenint la Menció d’Honor de Cant. Després treballà amb la Mtra Ana Mª González. Ha assistit a classes amb figures internacionals com Nancy Argenta, Cheryl Studer o Chris Merritt. Actualment segueix formant-se amb el Mtre Riccardo Serenelli, reputat coach vocal, repertorista i director d’orquestra amb una interessant trajectòria artística internacional.